Kantoren

Dit nieuwe bouwproject staat op het domein van de vroegere Ierse ambassade. Het omvat 47 appartementen, commerciële ruimtes op het gelijkvloers, en kantoren van de eerste tot de derde verdieping. Via de ingang aan de Froissartstraat komt u in een ondergrondse parkeergarage met twee verdiepingen. De hal en verticale circulatie van de kantoren naar de ondergrondse garage zijn afgeschermd van de appartementenhal. De parkeerplaatsen en gemeenschappelijke fietsenstalling vindt u in de ondergrondse garage.

LOCATIE

Het gebouw is centraal gelegen, op een paar stappen van de Schuman-rotonde. U bereikt het gemakkelijk vanuit alle windstreken: via de E19, de A12, de E429 en de E411. Dankzij de verschillende taxidiensten van Brussel verplaatst u zich vlot. En ook het openbaar vervoer biedt goede verbindingen. Denk aan treinstations met nationale en internationale reisroutes. Londen, Parijs en Keulen liggen zo binnen handbereik! Na een treinrit van 20 minuten bent u al in Brussels Airport. Gemakkelijk te bereiken, en de uitgelezen kans om ook exotischere plekken te bezoeken. Uw kantoor in het hart van europa

Architectuur

De architectuur van het Metropolis-project drukt een iconische stempel op de bruisende en levendige buurt. De gevels zijn vooral gemaakt uit glas, gecombineerd met plaatmetaal, lichtgekleurde natuursteen en blauwe hardsteen. Daardoor baden de kantoren in zonlicht. De uitspringende zijmuur van het gebouw bestaat uit groen plaatmetaal en lijkt wel te zweven boven de Froissartstraat. Zo zet hij het speelse van de mobiele panelen mooi in de kijker. Alle buitenmuren zijn prima geïsoleerd. De buitenverbindingen zijn gemaakt van aluminium en hoogwaardig isolatieglas.

Materialen van topkwaliteit, uitgekiende architectuur en een fantastisch uitzicht op de hoogtepunten van Brussel garanderen uw bedrijf het perfecte visitekaartje.

Uitrusting & voorzieningen

toegang met controlesysteem • gemeenschappelijke vergaderzalen • branddetectiesystemen • airconditioning • lichtarmaturen • driedubbele beglazing • ondergrondse parking • verwarming en ventilatie via plafondsystemen

Kantoor
Verdieping Destination Opp Oriëntatie Beschikbaarheid
1 Kantoor 752,2 S/W/E Mars 2018
2 Kantoor 771,8 S/W/E Mars 2018
3 Kantoor 793,4 S/W/E Mars 2018
Parking
Type Plaatsen Beschikbaarheid
Enkele ondergronde parking Kantoor Mars 2018
Dubbele ondergrondse parking Kantoor Mars 2018

WENST U MEER INFORMATIE?

Wilt u meer weten over Metropolis?
Bezorg uw gegevens via het onderstaande contactformulier, dan helpen wij u graag

Door op verzenden te klikken geeft u Willemen Real Estate toestemming om contact met u op te nemen en uw gegevens te verwerken volgens onze privacy overeenkomst.

Bedankt voor uw bericht, wij nemen spoedig contact met u op.